GÜNCEL

Süleymancılarda çatlak

Türkiye'nin en çok konuştuğu islami görünen fakat Chp ve p'kkyı destekleyen cemaat olan Süleymancılarda çok büyük bölünme ve çatlak gün yüzüne çıktı

Süleymancılarda çatlak

Süleymancılar cemaatinin önemli isimlerinden Hüsnü Yılmaz, grubun başındaki Alihan Kuriş ve ekibi için zehir zemberek sözler kullandı. Grubun içindeki siyasi çatlağı ortaya koyan ses kaydı ortaya çıktı.

2019 yılında Meral Akşener'i destekleme kararı alan, 14 Mayıs seçimlerinde ise Süleymancılar cemaatini Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeye yönlendiren grubun lideri Alihan Kuriş'e karşı cemaatin önemli isimlerinden Hüsnü Yılmaz'ın zehir zemberek sözleri ortaya çıktı. Yukarıdaki videodan bu ses kaydını dinleyebilirsiniz.

CEMAAT İÇERİSİNDE SİYASİ ÇATLAK

Recep Tayyip Erdoğan nefretini körüklemeye çalışan Süleymancılar cemaatinin başındaki Alihan Kuriş ve ekibi, grubu Cumhurbaşkanı için çirkin sözler sarfeden bir yapıya dönüştürmüş durumda. Bu da cemaat içerisinde büyük ayrışma ve kavgalara neden oluyor.

Cemaatin önemli isimlerinden Hüsnü Yılmaz'ın ortaya çıkan ses kaydı, grubun içerisindeki ayrışma ve kavgayı gözler önüne seriyor. Yılmaz, grubun lideri Alihan Kuriş ve ekibi için de çok sert ifadeler kullanıyor.

İşte o ifadelerin bir kısmı:

"Alihan Kuriş denilen adam teşkilatı ne hale getirdi! Rus gavuruyla Amerikalı gavur birleşseydi kursları bu hale getiremezdi. Talebe yok, yardım yok. İşin en kötü tarafı PKK'nın ve 6 okun, Amerika kafirlerinin de beraber olduğu, İngiliz gavurunun planladığı yere alenen oy verdirtti. Geçmiş seçimlerdeki hatanın bin misli daha büyüğünü yaptı. Açıkça Deccal işte meydanda.

PKK'ya, 6 oka mühür basacak kişide iman kalmaz müslüman olmaz. Nikahı da gider, dini de gider, kitabı da gider, Ebu Cehil'in yanında yerini alır Süleymancılar cemaatinde siyasi çatlak! Cemaatin önemli isimlerinden Hüsnü Yılmaz'dan Alihan Kuriş ve ekibine zehir zemberek sözler ile ilgili etiketler

YöneticiYönetici