Abd'li albay açıkladı

Amerika Birleşik Devletleri silahlı kuvvetlerinde yıllarca görev yapmış Emekli Albay Çok önemli açıklamalarını peş peşe yaptı İsraile Erdoğan uyarısında bulundu

DÜNYA

Abd'li albay açıkladı

Amerikan ordusundan emekli Albay ve askeri analist Douglas Macgregor, Türkiye'nin Ortadoğu'daki etkisine dikkat çekti. Macgregor, "Erdoğan, Ortadoğu'da İsrail'i yok etme kapasitesine sahip olan tek kişi." dedi.

Amerikan ordusundan emekli albay ve askeri analist Douglas Macgregor, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. "Dikkatli olun" diyen Macgregor, "Erdoğan, Ortadoğu'da İsrail'i yok etme kapasitesine sahip olan tek kişi. Erdoğan'ı ciddiye almamak hatadır." ifadelerini kullandı.

"ÜLKESİNİ SEFERBER EDECEKTİR

ABD ordusunda yıllarca çalışmış emekli Albay Macgregor, sosyal medya hesabından yaptığı çok önemli  paylaşımla dikkatleri üzerine çekti Başkan Erdoğan'ın ciddi olduğunu dile getiren Macgregor, paylaşımında "Türk askeri, mutlaka Gazze'de savaşacak. Erdoğan, zamanlama konusunda çok hassas biri. Ülkesini seferber edecektir. Bu olacak, onu reddetmek hata olur. Erdoğan, Ortadoğu'da İsrail'i yok etme kapasitesine sahip olan tek kişi israilin Erdoğan konusunda çok dikkatli olması gerektiği  açıklamasına yer verdi.

ERDOĞAN'I CİDDİYE ALMAMAK HATADIR

Macgregor'un paylaşımı kısa sürede yankı uyandırırken ikinci paylaşım da hemen ardından geldi. Macgregor, diğer paylaşımında ise "Erdoğan'ı ciddiye almamak hatadır. Yüzlerce yıldır Filistin'de olan Türkler! Bir zamanlar Ortadoğu'daki Arap dünyasının çoğunu kontrol eden Türk İmparatorluğu! İnsanlar, Türkiye açısından Yahudilerin İslam topraklarında durduğunu unutuyor." ifadelerini kullandı bakalım önümüzdeki günler neler getirecek Amerika silah ve mühimmat desteğini azalttığı an israilin eli zayıflayacak

DİĞER HABERLER
Neler değişecek

Neler değişecek

25-03-2024 - DÜNYA

Yasemin yakalandı

Yasemin yakalandı

21-03-2024 - DÜNYA