Türkiye'ye tatile gelen Gurbetçinin lastiğini kestiler

Yıllık izinlerini geçirmek için araçlarıyla Türkiye'ye gelen Gurbetçiler Sılayolunda çektikleri zulümler yetmiyormuş gibi birde Türkiye'de büyük haksızlıklara uğramaya başladılar

DÜNYA

Türkiye'ye tatile gelen Gurbetçinin lastiğini kestiler

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Sümela Manastırı’nda yaşanan olay, hem gurbetçileri hem de bölge halkını şaşkına çevirdi.Hollanda’dan Trabzon’a gelen Engin Öztürk, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Sümela Manastırınıgezmeye gittiği sırada, bölgede çalışan bir servis aracı şoförünün saldırısına uğradı.

 

İddiaya göre, araçlarını tüm araçların bulunduğu alana park eden Engin Öztürk ve ailesi, servis şoförünün “ Almancılar Buraya park edemezsiniz” sözleriyle tehdit edildi. Şoförün, aracı çektirmek ve ceza yazdırmakla tehdit etmesine rağmen Öztürk ailesi aracı otoparkta bırakarak Sümela manastırını gezmeye devam etti Ancak dönüşte büyük bir şok yaşandı: Aracın lastiğinin bıçakla kesildiği görüldü.

DİĞER HABERLER
Almanya Başbakanından çok sert ABD açıklaması

Almanya Başbakanından çok sert ABD açıklaması

29-09-2025 - DÜNYA

Avrupadaki Gurbetçilere yeni hak tanındı herkes faydalansın

Avrupadaki Gurbetçilere yeni hak tanındı herkes faydalansın

04-09-2025 - DÜNYA