Çok ileri gittiler

Dünya eli kanlı ülke israilin yaptığı vahşeti izliyor Küresel güçler sesini çıkaramıyor Türkiye ise elinden ne geliyorsa yapmaktan geri durmuyor abisi Amerika'yı arkasına alan İsrail Türkiye'ye meydan okuyan bir hamle yaptı

DÜNYA

Çok ileri gittiler

Son günlerde haddini bir hayli aşan İsrail, Türk Kızılayı'nın Gazze'de inşa ettiği lojistik merkezini vurdu. Türk bayraklarının bulunduğu binaya düzenlenen kalleş saldırı sonrası akıllara "İsrail Türkiye'ye mesaj mı verdi?" sorusu geldi İsrail, abluka altında tuttuğu Filistin'de katliama devam ediyor. Gözü gönmüş teröristler, duvarlarında Türk bayrağının da bulunduğu Filistin Kızılay'ının deposu vurdu.

AFAD'ın sembolünün de görüldüğü bina, saldırıda ağır hasar alırken Filistin Kızılayı'ndan açıklama yapıldı.

Facebook'tan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Bölgenin hedef alınması nedeniyle Gazze kentindeki Filistin Kızılay'ı depolarında ciddi hasar meydana geldi. Tüm hizmetler devre dışı kaldı" ifadelerini kullandı.

Kerem Kınık'tan açıklama

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık kalleş saldırıyla ilgili açıklama yaptı Kınık şunları kaydetti Gazze’de Kızılay olarak inşa edip Filistin Kızılay’ına teslim ettiğimiz Gazze İnsani Yardım ve Afet Lojistik Merkezimiz koordinatları işgal gücünde ve BM yetkililerinde olmasına rağmen hedef alındı ve binamız ağır hasar aldı"

Türkiye'ye mesaj mı?

Türk bayraklarının bulunduğu binaya düzenlenen kalleş saldırı sonrası akıllara "İsrail Türkiye'ye mesaj mı verdi?" sorusu geldi bakalım Türkiye bu saldırıya nasıl bir cevap verecek çok yakında bekleyip göreceğiz şımarık İsrail ettiklerinin cezasını er yada geç bulacak

DİĞER HABERLER
Neler değişecek

Neler değişecek

25-03-2024 - DÜNYA

Yasemin yakalandı

Yasemin yakalandı

21-03-2024 - DÜNYA