Gurbetçi kaza yaptı

Almanya'da yaşayan gurbetçi aileden çok üzücü haber geldi 3 kardeşi ölüm ayırdı 2 kardeş hayatını kaybederken birinin durumu ise kritik

DÜNYA

Gurbetçi kaza yaptı

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde, gerçekleşen kazada 2 gurbetçi kardeş hayatını kaybetti. 1 kardeş ise ağır yaralandı Almanya’da gerçekleşen feci kazada 3 gurbetçi kardeş kazaya karıştı. Kazada 2 kardeş hayatını kaybederken birisi ağır yaralı olarak tedavi altına alındı.

Alman polisinden yapılan açıklamaya göre, 25 Ekim’de meydana gelen kazada, 22 yaşındaki Mercedes sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle yolun viraj olan bölümünde karşı şeride geçti ve içinde üç Türk kardeşin bulunduğu Mini Cooper marka otomobille çarpıştı.

1 gün sonra hayatını kaybetti

Polisin verdiği bilgiye göre, üç kardeşten 33 yaşındaki sürücü Tufan Doğukan Erol, emniyet kemeri takmadığı için araçtan fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki Taylan Erol ise kazadan 1 gün sonra hastanede hayata veda etti.

“Ortalık savaş alanı gibiydi”

Olay yerine giden itfaiye sözcüsü, “Olay yerine vardığımızda ortalık adeta savaş alanı gibiydi. Bir kişi araçtan fırlamıştı. 1 kişide ağır yaralı olarak araçta sıkışıp kalmıştı. Sağlık ekipleri yaralılara acil müdahale ederek hastaneye kaldırdı” dedi.

Emniyet kemeri takmadıkları iddia edildi

Mini Cooper’in içerisinde bulunan 24 yaşındaki diğer kardeş ile 22 yaşındaki Mercedes sürücüsü ağır yaralı olarak çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Üç kardeşin kaza sırasında emniyet kemerini takmadığı ifade edildi.

DİĞER HABERLER
Neler değişecek

Neler değişecek

25-03-2024 - DÜNYA

Yasemin yakalandı

Yasemin yakalandı

21-03-2024 - DÜNYA