Servet kazandırıyor

Galatasaray'da gelen transferlerin yanında bir o kadar da ayrılık yaşanacak gibi. Taraftarla bir türlü yıldızı barışmayan Alexandru Cicaldau'ya sürpriz bir talip geldi. Ligue 1 ekiplerinden Nantes'in ilgilendiği Rumen oyuncu takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

SPOR

Servet kazandırıyor

Galatasaray'da kadroya girmekte zorlanan Cicaldau'ya beklenmedik bir şekilde teklif geldi. Okan Buruk'un kadro planlamasında yer almayan Cicaldau için gelen teklif değerlendirilmeye alındı.

7.5 MİLYON EURO

Fransa basınında yer alan habere göre; Nantes, Cicaldau için 7.5 milyon Euro gibi bir bedeli ödemeye hazır. Galatasaray'ın beklenmedik bu teklife çok büyük olasılıkla onay vereceği öğrenildi. Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rumen orta saha, geçtiğimiz sezon 40 maçta 5 gol, 4 asistle oynadı.

Alexandru Cicaldau kimdir?

8 Temmuz 1997'de Romanya'nın Medgidia şehrinde dünyaya gelen Alexandru Cicaldau, futbola Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin akademisinde başladı. 2014 yılında Gheorghe Hagi'nin kurduğu Viitorul Constanta'ya transfer olan Cicaldau, 2016'da A takım kadrosuna dahil edildi.

Burada çıktığı 50 maçta 1 gol, 7 asistle oynayan Rumen 10 numara, 2018/2019 yaz transfer döneminde 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Universitatea Craiova'ya transfer oldu.

DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Net İfade: Spor ve Şiddet Bir Araya Gelmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Net İfade: Spor ve Şiddet Bir Araya Gelmez

12-12-2023 - SPOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli'lere tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli'lere tebrik telefonu

13-10-2023 - SPOR