Sözcü açıkladı

Dünya Gazze'de yaşanan insanlık dramı karşısında 3 maymunu oynuyor kör sağır ve dilsiz rolü yapıyor Türkiye ise Filistin'e desteğini hiç eksik etmiyor her fırsatta hem maddi hemde manevi destekte bulunuyor

DÜNYA

Sözcü açıkladı

Kassam Tugayları sözcüsü Ebu U'beyde ve Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza açıklamalarda bulundu. Ebu U'beyde, ''Moralimiz yüksek ve Zafer yaklaşıyor. Kalplerinizi iyileştirecek sürprizler göreceksiniz" dedi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı İsrail, 7 Ekim’den bu yana 38'i Gazze Şeridi içindeki çatışmalarda olmak üzere 354’ü asker 1200 İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin yaralandığını duyurdu.

HAMAS'TAN EŞ ZAMANLI BÜYÜK OPERASYON

Yerel kaynaklar, Kassam Tugayları'nın İsrail güçlerine karşı bir çok noktada eş zamanlı operasyon başlattığını bildirdi. Çok sayıda zırhlı aracın imha edildiği aktarıldı. Onlarca İsrail askerinin öldüğü bildiriliyor.

Gazze'deki Al-Mayadeen muhabiri İsrail ordusu ile sahil bölgesindeki bazı İsrail güçleriyle iletişimin tamamen kesildiğini aktardı.

KASSAM SÖZCÜSÜ U'BEYDE: MORALİMİZ YÜKSEK, ZAFER YAKINDIR

Kassam Tugayları Sözcüsü Moralimiz yüksek ve zafer yaklaşıyor. Kalplerinizi iyileştirecek sürprizler göreceksiniz, sizden tek isteğimiz dua etmenizdir. Allah'a kavuşacağını zannedenler, küçük bir grup büyük bir topluluğu mağlup etti diyecekler.'' açıklamasını yaptı.

'FİLİSTİN DIŞINDA DA HAZIRLIK YAPTIK'

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza da, Filistin dışında hazırlık yaptıklarını belirtti Ebu Hamza yaptığı açıklamada, ''Savaş artık sadece Gazze ile sınırlı değil. Filistin dışında da hazırlık yaptık." ifadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER
Neler değişecek

Neler değişecek

25-03-2024 - DÜNYA

Yasemin yakalandı

Yasemin yakalandı

21-03-2024 - DÜNYA