YEREL

Büyükşehir Anamur’da Çocuklar İçin Eğlenceli Bir Etkinlik Programı Hazırladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Planlanan programların yanı sıra talepleri de değerlendiren Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi ekipleri, Anamur’daki bir ilkokulun etkinlik talebini yerine getirdi.

Büyükşehir Anamur’da Çocuklar İçin Eğlenceli Bir Etkinlik Programı Hazırladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılı etkinlikleri kapsamında Anamur Güngören İlköğretim Okulu’nda çocuklar için bir dizi eğlenceli etkinlik düzenledi.

Anamur Güngören İlköğretim Okulu’nda çocuklar şiir okudu ve hazırladıkları tiyatro gösterisini sundu. Ardından Büyükşehir ekiplerinin koordinesiyle halat çekme, çuval yarışı, sandalye kapmaca, yumurtayla yürüyüş gibi geleneksel oyunlar oynadılar. Okulun bahçesine çocukların eğlenebilmesi için şişme oyun grupları da yerleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Merkezi de tüm okulu bayraklarla süsledi.

Etkinliğin sonunda çocuklara Türk bayrağı, balon, Ulu Önder Atatürk’ün resminin basılı olduğu tişörtler, çorap bebek ve baloncuk oyuncağı hediye edildi.

 

YöneticiYönetici