MAGAZİN

Eski başkan açıkladı

Amerika Birleşik Devletlerinin tartışmalı eski başkanı Donald Trump çok konuşulacak bir açıklama yaptı Başkan Erdoğan'ın seçim zaferini kutlayan Trump rakibi Joe biden'ede laf çarpmadan duramadı

Eski başkan açıkladı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini kutladı Ülkesinde 2024 yılında yapılacak seçimlere hazırlanan eski ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini kutladı.

Donald Trump, kendisine ait olan sosyal medya platformu Social Truth üzerinden yaptığı paylaşımda Erdoğan'ı bu sözlerle tebrik etti"Erdoğan'ı büyük ve hak edilmiş zaferi dolayısıyla tebrik ediyorum. Onu iyi tanıyorum, arkadaşımdır, önem ve saygınlıkta seviye attırdığı ülkesini ve halkını ne kadar çok sevdiğini doğrudan biliyorum."

JOE BİDEN'EDE MESAJ GÖNDERDİ

Erdoğan'ı tebrik eden Trump boş durmadı 2024'te yeniden başkan olabilmek için karşısına çıkacak olan Joe Biden'i yeneceğini iddia ettti

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha seçimin galibi oldu. Dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geldi. Erdoğan'a ilk tebrik mesajı Katar Emiri al Thani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve Macaristan Başbakanı Orban'dan geldi.

 

- AZERBAYCAN

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti. Aliyev, telefon görüşmesinde, Türk halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güvenini bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin yeni dönemde de çok güçlü bir atılım içinde olacağına inandığını ifade etti.

YöneticiYönetici