TEKNOLOJİ

Kayseri Kocasinan'dan 'Akıllı Kavşak'

Başkan Çolakbayrakdar,“Daha konforlu Kocasinan ve daha güzel yarınlar için durmadan, yorulmak bilmeden çalışmaya, üretmeye ve yenilikler getirmeye devam edeceğiz

Kayseri Kocasinan'dan 'Akıllı Kavşak'

 Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan kavşağın trafiği rahatlattığını ve trafik ışıklarının olmadığı ve sadece trafik levhalarının yer aldığı ‘Akıllı kavşak ve bölgenin de daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

Başkan Çolakbayrakdar, daha konforlu bir Kocasinan için ellerinden geldiğince titiz ve özenli bir şekilde çalıştıklarına değinerek; “Kocasinan’da daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gerekeni yapıyoruz. Burada Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kanal üzerine yapılan yeni kavşak, rahat bir nefes aldırırken bölgenin gelişimine de büyük katkı sağlayacak. Kocasinan’ın şehir estetiğine katkı sağlayan kavşak, aynı zamanda araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağlıyor. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve konforlu bir Kocasinan sunmak içindir. Yapılan çalışmaların şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

YöneticiYönetici