GÜNCEL

Kemal Sunal filmi

Almanya Japonları geçerek dünyanın en büyük 3. ekonomisi haline geldi Almanya vatandaşlarına bol keseden dağıtırken Almanya'nın bu tutumunu suistimal eden de çok insan var

Kemal Sunal filmi

Almanya’nın Dortmund kentinde 24, Berlin’de de 20 Afrikalı ve Vietnamlı çocuğu üzerlerine kaydettiren “sahte babalar” devletten ayda 22 bin 500 Euro kadar sosyal yardım ödeneği alıyor Afrika’dan Vietnam’a kadar pek çok ülkedeki çocukları nüfuslarına alarak Almanya’ya getiren sahte babaların milyonlarca Euro sosyal yardım alma skandalı ortaya çıktı.

ALMANYA'YI RESMEN DOLANDIRDILAR

Alman kamu yayın organı ARD tarafından ortaya çıkarılan skandala göre, uzmanlar, bu yolla yılda toplam 150 milyon Euro’dan fazla sosyal ödeme yapıldığını tespit etti.

SAHTE BABALAR RESMEN PARA BASIYORLAR

Skandallardan birisi Dortmund kentinde ortaya çıkarıldı. Dortmund kentinde yaşayan Jonathan A. çoğunlukla Nijeryalı olmak üzere farklı annelerin 24 çocuğunun babası olduğunu ileri sürerek bu çocukları anneleri ile birlikte Almanya’ya getirdi. Jonathan A. hem çocuklar hem de anneleri için ayda toptan 22 bin 500 Euro sosyal yardım alıyor.

Haberlere göre, Almanya’ya bu şekilde her yıl çok sayıda çocuk ve annesi getiriliyor. Berlin’de ortaya çıkan bir olayda, Vietnamlı annelerden doğma 20 çocuğu üzerine alan sahte babanın, sadece annelerden toplamda 35 bin Euro “babalık” parası aldığı her ay da 500 ila 1500 Euro arasında da ödeme aldığı tespit edildi bakalım Alman hükümeti ne zaman uyanacak ne zaman bu sahtekarlar ile başa çıkmanın yollarını arayacak

YöneticiYönetici