SPOR

BAŞKENT TÜRKİYE BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASI VE AVRUPA ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun düzenlediği ‘Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine ev sahipliği yaptı.

BAŞKENT TÜRKİYE BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASI VE AVRUPA ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda ter döken sporcular kıyasıya mücadele ederken dereceye girenlere madalya verildi.

Başkentte sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, sporun her branşına destek olmaya devam ediyor.Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun düzenlediği “Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri”ne ev sahipliği yaptı.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN SPORCULAR KATILDI

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin dört bir yanında gelen sporcular katıldı. Sporcuların; Moldova’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nın milli takım kadrosunda yer almak için kıyasıya mücadele ettiği yarışmada dereceye girenlere de madalya verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Erdal Demir, “Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım seçme müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak müsabakalara katılan sporculara ve teknik heyete başarılar dileriz” dedi.

 

YöneticiYönetici