SİYASET

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Sevda Yılmaz Karasu’da Esnafı Ziyaret Etti

Gelecek Partisi Saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genel Merkez Kurucular kurulu üyesi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Sakarya Koordinatörü Sevda Yılmaz, Karasu ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gelecek Partisi heyetine İl Başkanı Fatih Sevindik ve İl Başkan Yardımcıları, Adapazarı ilçe Başkanı Faruk Albay, Hendek ilçe Başkanı Musa Akıcı ve Karasu İlçe Başkanı Salim Direk eşlik etti.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Sevda Yılmaz Karasu’da Esnafı Ziyaret Etti

Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucular kurulu üyesi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Sakarya Koordinatörü Sevda Yılmaz ve heyeti esnaf ziyareti öncesi Karasu Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Cihan Emre'yi ziyaret etti. Mart ayında Esnaf odası başkanlığına seçilen Cihan Emre’yi ve yönetimini tebrik eden Sevda Yılmaz “ Odalarımız medeniyetimizin aynasıdır.  Aylardır esnaf ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Herkesin ortak sorunu hayat pahalılığı.  Turizm bölgesi olan Karasu ilçemizi kıymetli kılan içinde yaşayanlarıyla; esnafıyla, sanayicisiyle, vatandaşıyla birlik beraberlik ruhudur. Hoş sohbeti ve nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevinde sonsuz başarılar diliyorum'' derken Cihan Emre ve yönetimi de ziyaretlerinden ötürü Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.

Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucular kurulu üyesi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Sakarya Koordinatörü Sevda Yılmaz, İl Başkanı Fatih Sevindik, İl Yöneticileri, Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Albay, Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, Karasu ilçe Başkanı Salim Direk ve yönetimi Karasu Haberleri, Öncü gazetesi, Sakarya Kuzey gazetesi ve Karasu Haber gazetesini ziyaret etti.

 

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen saha çalışmalarına aralıksız devam edildiğinin vurgusunu yapan Sevindik, “Esnaf ve vatandaşlarlarımızla bir araya geliyoruz. Sakarya’yı mahalle mahalle, cadde cadde gezip, hem esnafın hem de vatandaşın derdini dinliyor, taleplerini not alıyor, sıkıntılar ve sorunların çözümü adına ilçe ve mahallelerimizi karış karış geziyoruz. Aylardır esnaf ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Herkesin ortak sorunu hayat pahalılığı. Türkiye 20 yıldır tüketime, ithalata, ranta, borçlanmaya ve faize dayalı bir ekonomi modeli ile yönetiliyor. Neticesinde ülkemiz büyük bir yoksulluk ve sefalete mahkum edildi. Bu, Türkiye’nin kaderi değildir. Vatandaşımız gereken cevabı sandıkta verecek, bu ülkenin sahipsiz olmadığını da Gelecek iktidarında herkes görecek.” dedi.

Başkan Sevindik, “Karasu’da her ziyaret ettiğimiz esnafın birebir serzenişini gördük. Genel Başkanımız Prf. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamıyla girdiğimiz her dükkanda esnafımızla dertleştik. Esnafımızın ve hemşehrilerimizin istek ve taleplerine önem veriyoruz. İktidar Partisinin yanlış yönettiği ekonomi politikası esnafın da vatandaşında belini bükmüş durumda.  Gelecek Partisi iktidarında ortak akıl yöntemiyle tüm sorunları çözmek için gayret göstereceğiz. Karasu ilçemizin kazanımlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sakarya’lı ve Karasu’lu hemşehrilerimin önüne o sandık GELECEK.”dedi.

YöneticiYönetici