SPOR

Trabzon'a geliyor!

Trabzonspor'un yeni transferi Trabzon’a geliyor. Futbolcunun geliş saati belli oldu. İşte ayrıntılar...

 Trabzon'a geliyor!

Trabzonspor Fildişili orta saha Jean Philippe Gbamin transferini bitirdi.Bordo mavililerin yeni transferi yarın 16.50'de Trabzon'da olacak.

Son olarak Bartra ve Bardhi transferlerini bitiren Bordo mavililer yeni isimleri kadrosuna katıyor. Trabzonspor'un yeni transferi Fildişili orta saha oyuncusu Jean Philippe Gbamin yarın 16.50'de şehirde olacak. Fırtına, Jean-Philippe Gbamin için Everton'a kiralama bedeli ödemeyecek.

26 yaşındaki futbolcunun 9 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunuyor.

Gbamin, geride bıraktığımız sezonu CSKA Moskova takımında tamamladı. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da forma giyen başarılı oyuncu, milli forma altında 12 maçta süre aldı.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren son şampiyon Trabzonspor bir transferi daha bitirdi. Berat Özdemir'i, Arap Yarımadası'na satan Bordo-Mavililer, genç oyuncunun yerini Fildişili ön libero Jean-Philippe Gbamin'le doldurdu.

Jean-Philippe Gbamin (d. 25 Eylül 1995), Everton takımında defans pozisyonunda görev yapan Fildişi Sahillli millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2012 yılında RC Lens B kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla RC Lens ve Mainz 05 kulüplerinde oynadı.

YöneticiYönetici