GÜNCEL

Almanlar çizdi

Almanlar bir kez daha haddi aştı kanunsuz şekilde genelde Müslüman ve genelde Türk çocuklarına el koyan birçok kişinin parasına ise kara para yalanlarıyla el koyan Almanya en son Türk gazetecileri tutuklayarak ne kadar hukuksuz olduğunu göstermişti şimdi ise Reisi Cumhur Erdoğan'a saldırmaya başladı

Almanlar çizdi

Almanya’da bir öğretmen, sosyal bilgiler sınavında sorduğu soru ile nefretini ortaya koydu. Türk öğrenciler, Cumhurbaşkanı’nı aşağılayan soruyu görünce şoke oldu İngolstadt kentindeki Christoph Scheiner adlı lisede Sosyal Bilgiler öğretmeni öğrencilerin önüne 'Türkiye'nin politik sistemi' adı altında bir soru koydu.

Türkiye siyasi sistemi ile alay edilen soruda, Türkiye alenen aşağılandı. Soruda, ülkeyi yönetenler şemasında her kademeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adı yazıldı ve "Aşağıdaki şekle bakarak Türkiye'de demokrasi olup olmadığını tartışın" denildi.

DALGA GEÇTİLER

Şemada, kurumların adı ile de dalga geçildi. Sınavda karşılarında bu soruyu gören Türk öğrenciler şoke oldu. Sorunun seçimin hemen sonrasında yöneltilmesi, 2. tur seçimi etkileme girişimi olarak da algılandı. 

ALMANLAR TÜRKİYE İLE YATIP TÜRKİYE İLE KALKIYORLAR

Almanya son yıllarda gece gündüz Türkiye'yi konuşuyor resmen tek gündem maddeleri biz olmuşuz sürekli bizi konuşuyorlar işleri güçleri Erdoğan oldu malesef

YöneticiYönetici