GÜNCEL

Süleymancılar kime oy verecek

Süleymancıların 31 mart yerel seçimlerinde kimi destekleyecekleri ortaya çıktı ve yine şaşırtmadılar

Süleymancılar kime oy verecek

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler ve adaylar çalışmalarını sürdürüyor İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu yeniden İBB Başkanlığı için yarışacak. DEM Parti ile 'Kent uzlaşısı' adı altında ittifak yapan İmamoğlu ve CHP ile ilgili önemli bir iddia daha ortaya atıldı. Süleymancılar'ın Hisar Hastanesi’nin yeni şubesinin imar sözü karşılığında İmamoğlu ile söz kestiği öne sürüldü.

İMAMOĞLUNA VERECEKLERİ ORTAYA ÇIKTI

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için yeniden aday oldu. DEM Parti ile ittifak yapan CHP ve İmamoğlu'nun şimdi de Süleymancılar ile anlaştığı öne sürüldü Aydınlık'ın haberine göre; Süleymancılar, Hisar Hastanesi’nin Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde yapılacak şubesinin imar izni karşılığında seçimlerde İmamoğlu’na destek verecek.

TAM 26 KATLIK İMAR SÖZÜ MÜ VERDİ?

Yine aynı habere göre, Süleymancılar, İmamoğlu’ndan Hisar Hastanesi’nin Basın Ekspres Yolu üzerine yapılacak şubesi için 26 katlık imar izni sözü aldı. Hastanenin şu an sadece Ümraniye ve Çamlıca’da iki şubesi bulunuyor. 26 katlı yeni hastane, Hisar Hastanesi’nin en büyük şubesi olacak Gazeteci Ahmet Hakan, "Devletimizin Süleymancı yurtları denilen olgunun üzerine büyük bir kararlılıkla gitmesinin vakti geldi de geçiyor bile." dedi.

GAZATECİ AHMET HAKAN HÜKÜMETE SESLENDİ

Ahmet Hakan, hükümete seslenerek Süleymancılar grubu ile ilgili uyarıda bulundu.

Ahmet Hakan, ne zaman yurtta çocuk tacizleriyle ilgili bir haber gelse altından bir Süleymancılar yurdunun çıktığını belirterek devletin Süleymancılar grubunun yurtlarını mercek altına alması gerektiğini ifade etti Ahmet Hakan şunları söyledi:

"Ne zaman yurtta çocuk taciziyle ilgili bir haber gelse altından bir Süleymancı yurdu çıkıyor. Yangınları, olumsuz koşulları falan hiç saymıyorum. Devletimizin Süleymancı yurtları denilen olgunun üzerine büyük bir kararlılıkla gitmesinin vakti geldi de geçiyor bile."

YöneticiYönetici